APARTAMENTS RÚSTIC BESALÚ

Els apartaments “Rústic Besalú” estan localitzats en ple centre de la vila. Concretament on hi ha la plaça major del poble. On si troba l’ajuntament de Besalú entre altres coses.

S’ha d’accentuar la seva localització, ja que a part de ser el centre del casc antic d’aquesta població medieval de la comarca de la Garrotxa, també és un dels punts neuràlgics de la vila. Fet que comporta gaudir d’un gran percentatge de les activitats turístiques i festes que es fan a Besalú en primera persona.

L’edifici on estan situats els apartaments, s’ha acabat de reformar l’any 2019. Tot i la seva reforma, on s’han construït els 4 apartaments en les plates superiors i un restaurant/cafeteria en la planta baixa; s’han conservat moltes de les seves parets originàries del segle XVII, així com la seva estructura principal. I s’ha integrat en l’arquitectura medieval de la vila.

Si esteu pensant en visitar la província de Girona, Besalú és el lloc ideal per una visita curta o per passar-hi uns dies. Ja que la població està localitzada a mig camí de tots els racons importants del territori Gironí. I els apartaments “Rústic Besalú” són el lloc perfecte per tenir una estada amb família, amics o parella amb totes les prestacions necessàries que es requereixen avui dia.

APARTAMENT 1-1

Aquest apartament disposa de dues habitacions. Una amb llit de matrimoni amb el seu bany complert al costat amb plat de dutxa i una segona amb dos llits individuals amb WC interior, també amb plat de dutxa.

APARTAMENT 2-1

Aquest apartament disposa de dues habitacions. Una amb llit de matrimoni amb el seu bany complert al costat amb plat de dutxa i una segona amb dos llits individuals. A part hi ha un altre WC individual.

APARTAMENT 2-2

Aquest apartament disposa de dues habitacions. Una amb llit de matrimoni amb el seu bany complert al costat amb plat de dutxa i una segona amb dos llits individuals.

APARTAMENTA ÀTIC

Aquest apartament disposa de 3 habitacions. Una amb llit de matrimoni amb vestidor i bany integrat complert. Després hi ha dues habitacions més amb dos llits individuals cada una. A part hi ha un altre bany complert amb el seu plat de dutxa corresponent.